Det bästa sättet att degradera IOS 7 Beta till iOS 6

Nedgradera iOS 7 Beta till iOS 6

IOS 7 Beta för utvecklare är tillgänglig för nedladdning och installation och enheter som stöder för uppgradering till iOS 7 finns listade på Apples officiella webbplats och iOS 7 Beta SDK-informationen ges också.

uppgradera

uppgradera

Många Apple-fans och utvecklare kunde inte vänta med att få en smak av det här nya operativsystemet eftersom IOS 7 Beta var tillgängligt från iOS Dev Center. Men om du inte är så van vid den här nya iOS, om det finns några funktioner som inte uppfyller dig bra eller om du bara behöver återställa den till iOS 6, hur kan du göra det?

Först bör du veta att du kan bryta ned din enhet till den senaste iOS 6 när du har uppgraderat till iOS 7 beta. (iOS 6.1.4 för iPhone 5 och iOS 6.1.3 för iPhone 4S)

Villkor eller beredningar som är nödvändiga för att du ska försämras perfekt:
1. Du har gjort systembackup innan du uppgraderat till iOS 7.
2. Ladda ner det senaste iOS 6.1.4- eller iOS 6.1.3-programvaran.
När alla förberedelser har gjorts kan du följa dessa steg för att försämra. (Här tar vi iPhone 4S som ett exempel.)

Steg 1: Anslut din iPhone 4S till din dator, öppna din iTunes och skriv in sammanfattningssidan.

ansluta

Steg 2: Sätt din iPhone 4S i DFU-läge enligt följande tips:
1. Tryck samtidigt på "Home + Power" -knappen
2. Vänta på 10 sekunder och släpp sedan "Power" -knappen
3. Släpp inte knappen "Hem" tills iTunes dyker upp.

installera

Då kommer systemet att påminna dig om att iPhone har gått i återställningsläge. (Om din iPhone håller svart skärm, visar den att den går in i DFU-läget.)

DFU läge

Steg 3: Återgå till iTunes när din iPhone gick in i DFU. Följande är det villkor som din iPhone visar i iTunes.

Återgå till iTunes

Tryck på "Shift" om du använder Windows-systemet eller tryck på "Alternativ" och klicka på Återställ iPhone-knappen och välj sedan den redan nedladdade IOS 6-programvaran (Den ska överensstämma med din iPhone-modell.). Den kommer att visa följande fönster och klicka på "Öppna" och det kommer att visa ett tipsfönster och klicka sedan på "OK" för att återställa.

Alternativet